Branham High School

Skip to main content
Bell Schedules » Rally-Assembly A/B Day

Rally-Assembly A/B Day

Rally-Assembly A/B Day
Description / Period Start Time End Time Length
0 Period 7:00 AM 7:55 AM 55 min
Period 1 8:00 AM 9:35 AM 95 min
Rally-Assembly 9:40 AM 10:25 AM 45 min
Brunch 10:25 AM 10:40 AM 15 min
Period 2 10:40 AM 12:15 PM 95 min
Lunch 12:15 PM 12:55 PM 40 min
Period 3 12:55 PM 2:30 PM 95 min
Period 7 2:40 PM 3:45 PM 65 min