Bell Schedules » B Days

B Days

B Days
Description / Period Start Time End Time Length
Period 4 8:30 AM 10:00 AM 90 min
Brunch 10:00 AM 10:05 AM 5 min
Tutorial 10:15 AM 10:45 AM 30 min
Period 5 10:55 AM 12:25 PM 90 min
Lunch 12:25 PM 12:55 PM 30 min
Period 6 1:05 PM 2:35 PM 90 min
Period 7 2:45 PM 3:40 PM 55 min